OM MIG
Ulrika Larsson


  • Stresspedagog

 

  • MediYoga lärare

 

  • Mindfulness instruktör

 

  • Personlig mental tränare

 

  • Certifierad handledare i sorgebearbetning

 

Djuren och naturen har altid varit en del av mitt liv. Jag har haft egen häst sen jag var åtta år gammal så hästar ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Det är viktigt för mig att ta hand om min kropp och mitt sinne. Jag tränar frisim och så löptränar jag några gånger i veckan, och så givetvis Yoga. Det är viktigt för mig att variera min träning för att må bra.

Min familj ligger mig varmt om hjärtat och är väldigt viktig för mig!


Jag har även en anställning och jobbar för att förebygga och vägleda människor med psykisk ohälsa. Om det så är stödjande samtal eller handledning så är det väldigt viktigt att möta personen där han/hon, hen är just nu, med en icke dömande attityd.

Vi är alla olika och bär på olika saker i vårt bagage, varje individ har sin livshistoria som är värd att lyssnas på utan dömande, tyckande och tillrättavisningar. Alla är lika mycket värda och vi har rätt att må bra och leva våra liv med livskvalite.

Det är viktigt för mig att stävja psykisk ohälsa och att förebygga psykisk, mental hälsa, men även att förhindra stigmatiseringen kring självmord.


Med vänliga hälsningar, Ulrika”Det som är perfekt för dig är kanske inte perfekt för någon annan, utan vila i det som är och njut,

gör saker och ting på ditt sätt”

Välj en aktivitet eller boka ett kartläggande samtal

Kommande workshops

MARS

05th

MARS

16th

MARS

17th

Inspirations föreläsning i mental träning för ryttare

D

Meditation & avslappnings kväll

Donec.

Inspirations förmiddag MediYoga

Donec


Uppdatering av datum till de kommande event/ workshops presenteras under hösten


Sidan är under uppbyggnad!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna